Insign’s årsbrev – 2020

17 dec, 2020 | Senaste nytt

Nu är snart märkliga 2020 över och vi vill passa på att tacka alla nya och gamla kunder samt önska en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill även passa på att berätta kort om vad som hänt i 2020 och vad som kommer att hända i 2021.

Under året har vi knutit an flera nya spännande kontakter och vi har haft fortsatt bra samarbeten med våra befintliga kunder. Detta tackar och bugar vi för!

Våren med Covid-19 blev märklig och vi fick en lugn period då ingen verkade veta vad som skulle hända och att bygga hemsidor var inte prio. Men till hösten så blev det istället tvärtom, många skulle förbereda sig inför ”nystarten av samhället” med en ny fin hemsida. Fler insåg att det är på nätet man måste sälja och synas mer. Det har blivit en hel del arbete med att få kunder att synas bättre på Google. Vilket leder oss till vår nya tjänst.

Ny tjänst – SEO Analys

Kort förklarat så visar vi er hur er hemsida rankar idag, vad det finns för möjligheter och om ni vill så hjälper vi er uppnå det. Om ni vill så kan vi även bevaka, försvara och förbättra era placeringar. Tjänsten kommer att fortsätta utvecklas i 2021. Läs mer här.

Webbhotell på Google Cloud servrar

Glöm traditionell hosting – med Google Cloud hosting blir det betydligt snabbare, stabilare & säkrare. Insign kan via Siteground.com erbjuda en prisvärd lösning för att ha sin hemsida på Googles cloud servrar. Läs mer här.

Nya samarbeten.

Vi har ett samarbete med digitalbyrån Taylerd för främst marknadsföring på sociala medier för de kunder med större budget.

Vi har börjar samarbeta med Claes Tornevall som hjälper våra kunder att flytta främst mailen till molnet. Om ni går i tankar att flytta er mail till Microsoft Exchange/365 eller kanske all filhantering mm. så hör av er så kopplar jag ihop er med Claes.

Serviceavtal för hemsidor vi inte byggt.

Nu har vi en ny sajt som erbjuder analys och service-tjänster för alla företag som har en WordPress sida. Till www.wordpressanalys.se

Snabbare hemsidor

Vi har börjar erbjuda en licens av pluginet WP-Rocket som gör hemsidor avsevärt mycket snabbare. Har ni missat det så hör av er, er sida kanske kan ladda betydligt snabbare.

Personalen

Joakim har haft sitt första helår på Insign och haft det yttersta ansvaret för att allt som är installerat på våra kunders webbplatser är uppdaterat, säkert och att det fungerar som det ska.
Vi letar just nu efter en tredje person att anställa på heltid. Vi söker nu en webbdesigner med stor känsla för färg och form.

Vi startade en YouTube-kanal och använder video-support.

På vår YouTube-kanal har vi lagt upp ett par videos om sådant vi ofta får frågor om. Det kommer kontinuerligt att fyllas på med fler videos.
Vi har mer och mer börjat använda kundspecifika support-videos där våra kunder får en länk till en egen video för utbildning eller support kring sin egen hemsida.

Vad händer 2021?

Vi kör på som vanligt, förhoppningsvis med en ny duktig webbdesigner. Vi kommer satsa mer på att få våra kunder att bli mer medvetna om hur och varför de rankar som de gör på Google med förhoppningen att vi kan förbättra resultatet ytterligare. Att ha video-möten har fungerat kanon och nu är omvärlden mer på banan med det så vi hoppas kunna fortsätta med det framöver då det sparar väldigt mycket tid.

Ett extra tack!

Vi vill passa på att ge ett extra tack till 2020 praktikanterna Pernilla, Gustaf och Julia!

Vi önskar er en riktigt god jul och en härlig start på det nya året.