Får du spam-mail genom formuläret på din hemsida?

8 jan, 2020 | Viktig information

Vi har den senaste tiden märkt att flertalet kunder har börjar få spam-mail genom formuläret på sin WordPress hemsida. Det är inte bara våra kunder utan ett globalt problem. Robotar använder formulär på främst WordPress- hemsidor för att skicka spam.

Vi på Insign vill tipsa dig om två olika lösningar om du vill bli av med problemet men samtidigt ha kvar formuläret på din hemsida.

  1. Mailleverantören
    Det mer avancerade alternativet är att byta mejlleverantör till en leverantör där den här typen av mejl sorteras bort, så att du inte märker av problemet. Det är även en bra lösning om du har problem med spam även på annat håll. Vi använder oss av Google G Suite som automatiskt sorterar bort spam-mejl.
  2. CleanTalk
    Det andra alternativet, som vi rekommenderar, är att använda CleanTalk. CleanTalk är ett plugin/program som vi installerar på din hemsida och som förhindrar den här typen av mail. CleanTalk är den populäraste lösningen på spam-problemet runt om i världen, enligt forum och branschfolk. För att vara säkra på att metoden fungerar har vi prövat CleanTalk åt en kund ett par veckor med ett fantastiskt resultat. En annan fördel är att den även rensar eventuella spam-kommentarer på hemsidan.

Ska vi lösa CleanTalk för dig?

Meddela oss på Insign om du vill att vi installerar CleanTalk på din hemsida. CleanTalk kostar 10 kr/mån. Summan läggs på er befintliga årsfaktura från Insign för dig som är Support & Serviceavtal’s kund.

Vi tar inget betalt för att köpa och installera det åt er.

Uthyrning av kontorsrum på Tjörn

Uthyrning av kontorsrum på Tjörn

Letar du efter ett kontorsrum att hyra?  Vi söker någon som passar in i vår arbetsmiljö och som vill vara en del av en inspirerande och...

Insign’s årsbrev 2022

Insign’s årsbrev 2022

Nu är snart 2022 över och vi vill redan nu tacka alla nya och gamla kunder för förtroendet vi fått och önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt...