Kontrollera er instagram-synkning

25 mar, 2020 | Viktig information

Det här informationsmailet riktar sig främst till våra kunder som redan har en synkning av ett instagramflöde till sin hemsida men det är även ett tips för er som inte ha det att kanske skaffa det.

Jag ska inte gå in på tekniska detaljer utan fattar mig kort. Facebook som äger instagram utför en ändring som gör att alla instagramkonton som synkas med hemsidor måste synkas om. Det är enkelt fixat och vi behöver ert inlogg till instagram för att lösa det, alternativt om ni ringer in så guider vi er hur ni gör detta själva. Vill ni läsa mer tekniskt om detta så kan ni göra det här.

Kostnad: 0kr för alla med Support & serviceavtal.

Har ni INTE synkat ert instagramföde med hemsidan?

Att synka ett instagramflöde med sin hemsida är ett enkelt sätt att hålla sin hemsida levande. Det innebär helt enkelt att bilderna ni lägger upp på instagram även visas på er hemsida.

Pluginet som löser den här funktionen är gratis i sitt enklaste utförande vilket brukar räcka.

Du kan se hur vår kund Myggenäs Marin använder sitt instagramflöde på hemsidan. Klicka här och scrolla ner.

Uthyrning av kontorsrum på Tjörn

Uthyrning av kontorsrum på Tjörn

Letar du efter ett kontorsrum att hyra?  Vi söker någon som passar in i vår arbetsmiljö och som vill vara en del av en inspirerande och...

Insign’s årsbrev 2022

Insign’s årsbrev 2022

Nu är snart 2022 över och vi vill redan nu tacka alla nya och gamla kunder för förtroendet vi fått och önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt...