Ultrasnabba hemsidor med Google Cloud hosting

Glöm traditionell hosting – med Google Cloud hosting blir det betydligt snabbare, stabilare & säkrare.

Mini

För väldigt små hemsidor

145 kr/mån

Standard

Vårt standardavtal för de flesta hemsidor

195 kr/mån

Large

För större och mer krävande hemsidor

Från 245 kr/mån

Vi gör en snabb analys om vilken prisgrupp er hemsida hamnar i. Kontakta oss eller bli uppringd

5 anledningar till varför man bör välja Google Cloud hosting

De flesta webbplatser använder fortfarande gammaldags “delad hosting”, där enorma antal webbplatser pressas in på en och samma server. Något som ofta leder till långsamma och osäkra webbplatser.

Det här problemet är nu löst!

1. Ultrasnabba hemsidor

Vi börjar med det som är hetast – att din webbplats ska laddas snabbt! Det stora antalet sammankopplade servrar som Google Cloud hosting innebär, resulterar i oslagbar prestanda och stabilitet för din webbplats. Google Cloud hostings råa kraft kan bara inte slås!

2. Överlägsen upptid eller drifttid

Att ha en webbplats med bra upptid är en grundläggande faktor för ökad kundnöjdhet och bra placeringar på Google. Google gynnar nämligen webbplatser som är stabila, och straffar webbplatser som är ostabila.

Med Google Cloud hosting kommer du vanligtvis att få en högre upptid eftersom din webbplats ju inte ligger på bara en server, utan i ett system av sammankopplade servrar. Om en av servrarna i Cloud hostingnätverket går ner, kommer en annan att helt enkelt att ta över arbetsbelastningen.

3. Bättre säkerhet genom isolering från andra webbplatser

Ökad isolering är inte bara bra för prestanda utan också av säkerhetsskäl. Med ökad isolering är din webbplats bättre skyddad mot virus och skadlig programvara.

4. Miljövänlig lagring

Även om miljön kanske inte är det första du tänker på när du ska välja lagring så är Cloud hosting ändå det mer miljövänliga alternativet.

Servrar i Cloud hosting används upp till fyra gånger mer effektivt jämfört med traditionell delad hosting.

Användningsgraden är högre och servrar stängs också av när användningen är låg, vilket minskar elanvändningen och koldioxidutsläppen.

5. Skalbarheten och delad kostnad

Google Cloud hosting är helt enkelt betydligt bättre än traditionell delad hosting på alla plan, men det innebär oftast en högre kostnad för dig. Men det behöver inte vara så om du delar på resurserna, och därmed också på kostnaden.

För att du inte skall behöva betala för resurser som du inte använder, låter vi dig och våra andra kunder hyra ett eget fristående värdkonto under vårt Google Cloud hosting konto.

Vi kan likna det vid en godisskål. Istället för att du ska ha en egen, onödigt stor godisskål, så har vi en stor skål som alla får ta av och som vi hela tiden fyller på.
Genom vår lösning får du de resurser du behöver istället för att sitta på ett berg av outnyttjade resurser, och vi kan därför sänka priset.. rejält.

Men var inte orolig, du kommer att ha de resurser du behöver även om din webbplats växer. Du märker inte av de andra och självklart har du ett inlogg till din egen kontrollpanel.

Google Cloud hosting är definitivt framtiden – och den framtiden är här idag, även för det lilla företaget!

Ska vi börja med ett samtal?

Vi förklarar gärna fördelarna med molnet

Vi är återförsäljare för Siteground

Siteground rekommenderas av WordPress själva samt att de ofta ligger i topp på undersökningar om världens bästa webbhotell för WordPress hemsidor. Genom att dela upp deras Google Cloud hosting lösning kan vi reducera priset rejält och erbjuda det bästa även till Sveriges mindre företagare utan att prestandan påverkas.

100% upptid?

Google Cloud hosting är ett kluster av servrar. Vid problem på en server byter webbplatsen till en annan fungerande server. Detta gör att sidan i princip inte kan ligga nere pga. serverproblem.

Läs mer på SiteGround.com

Gratis SSL-certifikat

Er sida klassas som säker med hänglåssymbolen upp i adressfältet i webbläsaren. SSL-certifikat ingår för alla domäner på kontot.

Läs mer på SiteGround.com

Dagliga backuper

Ditt konto säkerhetskopieras dagligen och det förvaras sju kopior offsite! Du får också också ett alternativ att skapa omedelbara säkerhetskopior med ett klick vid behov.

Läs mer på SiteGround.com

Ditt molnkontohälsa

Ditt molnkontohälsa övervakas ständigt av Sitegrounds unika automatiserade system. Siteground skyddar det också mot hackattacker, skräppost och skadlig bot resursanvändning. Proaktiva mjukvaruuppdateringar och patchar tillämpas av Sitegrounds bästa säkerhetsexperter när detta behövs.

Läs mer på SiteGround.com