Snabbare hemsida – WordPress

Er hemsidas laddtid är bland det viktigaste av allt. Google prioriterar snabba sidor i sökresultatet och besökarna vänder ofta i dörren när sidans laddningstid inte lever upp till högt ställda förväntningar.

Vi erbjuder en konstnadsfri analys av er hemsidas hastighet med konkreta förslag på åtgärder.

Hur går det till?

1. Kostnadsfri analys

Vi testar er hemsida i bland annat Googles pagespeed vertyg. Vi analyserar resultaten och hittar bovarna som drar ner laddtiden på er hemsida.

2. Kostnadsfri presentation av analysen

När analysen är klar så presenterar vi vad som drar ner sidans laddningstid och ger konkreta förslag på vad som behöver göras. Det kan vara allt från att minska bildstorlekar till att lägga in er hemsida i ett globalt nätverk av snabba molnservrar.

3. Offert

Vi skickar en offert med pris för arbetet samt eventuella licenser. Om allt känns bra så svarar ni OK och vi kan påbörja arbetet.

4. Vi gör jobbet

Nu är det upp till oss och främst vår sitespeed expert Jonathan att göra sin magi utifrån det vi kommit överens om.

5. Presentation av resultat

Nu är vi klara och ni märker formodligen att er hemsida laddar snabbare samt att vi även presenterar före och efter-resultat från exempelvis Googles pagespeed test.

Ska vi börja med ett samtal?

Vi berättar gärna mer konkret om vad och hur vi gör.

Vi är återförsäljare av Cloudflare

Säkerhet, prestanda och tillförlitlighet – allt i ett paket

Cloudflare äger ett nätverk av hundratals serverhallar runt om i världen, bland annat i Göteborg och Stockholm som er hemsida får ”låna”. En hemsida kan därför laddas/cachas/sparas från den server som ligger närmast slutanvändaren/besökaren. Detta gör att hemsidan laddas snabbare.

cloudflare