Webbhotell / Hosting, för en snabbare och säkrare hemsida.

Hos Insign har du friheten att välja vilket webbhotell du vill för din hemsida, men vi rekommenderar två specifika.

Vilket webbhotell passar dig bäst?

cloud hosting

Siteground

För dig som vill ha något riktigt bra och prisvärt

Insign utformar alla webbplatser med hjälp av WordPress och DIVI-temat. Siteground, som är en global webbhotellplattform rekommenderas av både WordPress och DIVI. Dessutom brukar det ofta rankas högt i olika undersökningar som utvärderar världens bästa webbhotell för WordPress-webbplatser. Läs mer om Siteground

Från 95 kr/mån*
Prisinfo*

Insign erbjuder WordPress-hosting via Siteground.com. Vi tillämpar fördelaktiga priser för våra kunder, där priset baseras på hemsidans storlek. Vi erbjuder paketen small, standard och large.

temple hosting logo

Templ

För dig som vill ha det bästa

För webbplatser med större visioner som strävar efter absolut toppkvalitet, rekommenderar vi Templ. Templ hostar alla sina webbplatser på Googles molnservrar, vilket garanterar hög prestanda. Dessutom tar Templ ett mer personligt engagemang för att säkerställa optimal prestanda för alla webbplatser de hanterar. Läs mer om Templ

Från 335 kr/mån
Prisinfo

Insign tillhandahåller webbhotelltjänsten “Small paket” via Wootemple AB /templ.io. Insign tar ut en extra avgift på 40 kr/månad för att erbjuda extra support och övervakning av hemsidan.

Genom att välja något av dessa webbhotell, positionerar du Insign som din återförsäljare och partner. Detta underlättar vår förmåga att lösa potentiella tekniska problem i framtiden, med eller utan assistans från webbhotellens support.

Ska vi börja med ett samtal?

Fyll gärna i vårt formulär med dina intressen, och Johan kommer att kontakta dig inom kort.
cloud hosting
Siteground rekommenderas av WordPress själva samt att de ofta ligger i topp på undersökningar om världens bästa webbhotell för WordPress hemsidor.

De tillhandahåller en ultrasnabb serverinstallation som gör att dina sidor laddas 30 % snabbare i genomsnittet och med deras paketlösningar är Siteground en stor favorit hos många.

$

Wordpress-prestanda

Förbättring av wordpress-prestandan pågår kontinuerligt. Hos Siteground får alla webbplatser statisk och dynamisk cachning, vilket resulterar i mycket snabbare webbplatser.

$

Dagliga backuper

Ditt konto säkerhetskopieras dagligen och det förvaras sju kopior offsite! Du får också också ett alternativ att skapa omedelbara säkerhetskopior med ett klick vid behov.

$

Gratis optimeringsplugin

Deras kostnadsfria Siteground Optimizer ingår och låter dig använda deras egna cachingsalternativ. Genom att ställa in PHP-versionen kan du förbättra din webbplatshastighet.

$

Gratis SSL-certifikat

En hemsida klassas som säker med hänglåssymbolen upp i adressfältet i webbläsaren. SSL-certifikat ingår för alla domäner på kontot.

$

Smidig överföring

För dig som vill flytta ditt innehåll på din webbplats och e-post, så behövs det bara en installation av deras Migrator-plugin. En säker och smidig överföring för ditt innehåll.

$

Anpassade brandväggsregler

Siteground hanterar den övergripande säkerheten på server- och brandväggsnivå. Detta genom att veta och hålla reda på WordPress-relaterade sårbarheter och patchar.

temple hosting logo
Maxa din hemsida och låt Templ göra jobbet – så att du kan fortsätta förverkliga dina drömmar.

Templ har olika verktyg och funktioner som man vill ha för en suverän hemsida.

$

Hastighetsoptimering

Vid flytt till Templ bjuder vi på en hastighetsoptimering, och löser de problem som får din hemsida att ladda långsamt.

$

Google Cloud

Med Google Cloud kan man överföra och bearbeta data med en rasande hastighet.

$

Dagliga backuper

Din hemsida backas automatiskt upp dagligen och lagras i en månad. Om en ändring på hemsidan skapar problem, kan du alltid gå tillbaks till en tidigare version.

$

Krypterad anslutning och SSL

För en säker hemsida behöver du aktivera HTTPS på din hemsida, vilket görs gratis av ett SSL-certifikat från Let’s Encrypt. Detta ingår hos Templ.

$

Experter på WordPress

Support dygnet runt av experter specialiserade på WordPress och WooCommerce.

$

Säkerheten först

Lämna säkerheten och din oro åt att bli hackad åt Templ. De håller fortet med övervakning dygnet runt. Med expertis inom säkerhet kan du slappna av med Templ som hosting.

$

Servernivåcache

De hanterar cachen åt dig som kund. Man slipper helt enkelt att konfigurera ett externt plugin.