molnit.se

Vi hjälper företag med Microsoft 365 & automatisering inom IT.

Insign har ett eget bolag för digital effektivisering. Bolaget heter moln’it och är en it-partner för landets företagare.

10 minuter sparad tid per dag blir en arbetsvecka på ett år.. per anställd. – Det är mycket sparad tid, och pengar.

moln’it – Småföretagarnas molnpartner

Vi lyssnar på era behov och gör er verksamhet mer effektiv, säker och lätthanterlig. Självklart med en personlig it-expert till ert förfogande.

$

Alla filer i molnet

Vill ni komma från att filer sparas lokalt på datorn och istället ha det mer tillgängligt i molnet? Självklart med automatiska backuper.

$

Bättre epost

Vill ni ha en snabb mail som alltid fungerar med smarta regler som gör inkorgen fri från spam och reklam?
$

Synkad kalender i molnet

Vill ni att personalen använder synkade kalendern för att undvika dubbelbokningar?
$

Videomöten & fjärrstyrning

Vill ni att personlen är lika bekväma med videomöten som de är med telefonsamtal? Tidsbesparingen kan bli enorm och vi hjälper er med både hård- och mjukvara.
$

APIér - Integration mellan system

Ska formuläret på hemsidan kopplas med ekonomisystemet? Ska ett automatiskt SMS skickas till kunden 30min innan besöket?
$

Digitalisering och effektivisering

Använder ni fortfarande pärmar, whiteboards och post-its? Låt oss presentera digitala lösningar för ökad effektivisering och säkerhet.
$

CRM - Automatisera arbetsflöden

Behöver ni veta vem på företaget som gör vad? Vill ni enkelt kunna delegera ut arbeten till personalen? Det finns både enkla och mer avancerade lösningar för det.

Önskar du kostnadsfri IT-konsultation med vår IT-expert, Claes?

moln’it, vilka är vi?

moln’it är certifierad Microsoft Partner och arbetar för att effektivisera mindre företags IT, främst med hjälp av smarta molntjänster där Microsoft 365 är grunden. Med oss som IT-partner kan företaget istället fokusera på kärnverksamheten.

Storyn

Moln’it är resultatet av ett nära och lyckat samarbete mellan två It-företag, Insign AB och Convine AB.

De båda bolagen slog helt enkelt ihop sin långa erfarenhet och kompetens och bildade ett samägt bolag, moln’it i väst ab.