Vi är återförsäljare av Divi Theme

Kortfattad summering

Divi är ett WordPress tema skapat av Elegant Themes som effektiviserar arbetsprocessen för webbdesigners utan att kompromissa kvalitén.

Använd knappen nedan för detaljer, inspiration och genomgående information på svenska. Här kan du även köpa DIVI till rebatterat pris.

En effektivare arbetsprocess

Divi Theme ser till att du som designer kan arbeta intuitivt. Sidbyggaren som är kärnan av temat möjliggör att man enkelt kan skräddarsy sin sida efter preferens, utan att skriva en enda rad HTML eller CSS.

Om man däremot föredrar att lösa vissa problem med traditionell kod så kan man enkelt göra det – en text editor för varje modul och komponent är tillgänglig för manuella ändringar.

Prissättning som slår all konkurrens

Det är i synnerhet vanligt att dessa typer av verktyg kostar en förmögenhet och dessutom har olika prismodeller beroende på om man är en privatperson eller ett företag. Det är standard att man får betala mångdubbla summor pengar för tillåtelse att bygga och sälja sidor till kunder, men när det kommer till Divi så är det inte fallet. 

Med standard licensen som för övrigt har ett förvånansvärt lågt pris, får man bygga och sälja oändligt med sidor som är skapade med temat. Det är alltså ett tema som passar alla aktörer, oavsett om man är en webbyrå eller privatperson. 

 

Spara och återanvänd

En stor fördel är att man lätt kan spara moduler, komponenter eller kompletta designs för senare användning. Man behöver inte återuppfinna hjulet, det finns mängder av situationer där man kan återanvända textboxar, knappar eller sektioner och justera dem efter sammanhanget.

Elegant Themes har även skämt bort sina användare med ett stort bibliotek av färdigbyggda sidor som man kan återanvända fritt eller bara använda som inspiration – helt utan hake.

Mobiloptimering, fast enkelt

På grund av dagens enorma mobilanvändning så är en fullt mobiloptimerad hemsida ett måste. Det är mer vanligt än inte att majoriteten av trafiken till en hemsida kommer från mobiler.

Divi ser till processen för mobiloptimering blir lättsmält även för en oerfaren webbdesigner – varje element som skapas har alternativet att bli anpassad efter typ av plattform och man kan välja att förhandsvisa förändringarna i realtid.

Finns det en nedsida?
Om man jämför med andra produkter i den här kategorin – nej.

Men precis som med allt annat så finns det alltid två sidor av myntet. Användning av sitebuilders har sina användningsområden, vilket i de flesta fall är skapandet av informationshemsidor eller webbshoppar och i ett sånt sammanhang är det otroligt kraftfullt då man kan producera otroligt snygga hemsidor på väldigt kort tid. 

Men, när det kommer till att skapa fullskaliga webbapplikationer som skall ha komplex funktionalitet så är inte Divi, eller något annat tema lösningen. Varken WordPress eller någon annan Web 2.0 plattform har den möjligheten i dagens läge.

Vill du veta mer?

För mer detaljerad information, visuella exempel och prisdetaljer; ta en titt på hemsidan som förklarar Divi Theme helt och hållet på svenska.

Ta en titt på vår egna portfolio för en bra överblick av vad som är möjlig med ett fantastiskt verktyg.