Foto och film

– Jag heter Evelina och är den som fotar, filmar och animerar här på Insign Webbyrå.

Är ni ett lokalt företag på västkusten så kan jag komma ut till er och fota er verksamhet eller om ni önskar fota personalen så är ni välkomna till vår drop-in fotostudio. För övriga kunder runtom i landet kan jag klippa ihop film utifrån ert material.

Evelina Bodén

Film

Film ger liv åt er webbplats och sociala medier på ett sätt stillbilder inte kan. Låt oss hjälpa er att skapa innehåll som inte bara informerar utan också inspirerar.

Jag hjälper er att lyfta er hemsida med professionella kortfilmer. För lokala kunder på västkusten erbjuder jag personliga besök för att filma på plats och fånga essensen av er verksamhet. För kunder längre bort, klipper jag samman era egna filmklipp till snygga, effektfulla presentationer.

Drop-in fotostudio

Om ni är i närheten av vårat kontor i Myggenäs på Tjörn, sväng förbi oss för snabba personalfoton. Inga bokningar behövs – ett enkelt knack på dörren och vi tar hand om er. Allt är uppsatt i vår fotostudio så det är bara att gå in och fota. Vi tar hand om efterbearbetningen och eventuell publicering på hemsidan.

Är ni inte kund sedan tidigare så kan vi självklart hjälpa er ändå men då kanske det är bäst att börja med ett samtal.

Foto på plats

Jag erbjuder professionell fotografering direkt på er arbetsplats. Genom att besöka er, kan jag fånga unika ögonblick av er verksamhet och personal. Med ett rikt fotolager blir det enklare för er att hålla era sociala medier uppdaterade med fräscha och relevanta bilder.

Kontakta mig för att skapa bilder som verkligen visar vad er verksamhet handlar om!

myggenas-marin-logotyp

Animering

Behöver ni någon form av grafisk animering? Kanske en snygg presentation av er logotyp?

Vi ger din logotyp en unik animering som passar erat varumärke. Det kallas för logo-reveal och används oftast innan och efter filmer i sociala medier och kan även användas i mailsignaturen.