Vill du jobba med webbdesign i WordPress?

15 apr, 2024 | Jobb

Vi på Insign Webbyrå expanderar och är i behov av en heltidsanställd webbdesigner i WordPress med fokus på design. Vi ställer som krav att du bor inom en rimlig pendlingsavstånd från vårt kontor på vackra Tjörn, i Myggenäs direkt efter Tjörnbron, ca. 50 min norr om Göteborg. Vi ser helst att du inte bor längre bort än så, exempelvis i Göteborg, då vi värdesätter långsiktiga relationer och önskar minimera risken för att du väljer en arbetsplats närmare hemmet i framtiden.

Din erfarenhet:

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom webbdesign. Tidigare anställda har varit direkt efter utbildning, men nu ser vi gärna att du har viss erfarenhet.
Ett stort plus är om du är skicklig inom digital kommunikation.

Om rollen:

I denna roll kommer du att arbeta i ett litet team och med tiden ta helhetsansvar för projekt från uppstartsmöte till färdig hemsida. Du kommer att ha löpande kontakt med våra kunder, vilka du med tiden kommer att bygga relationer med och bli huvudkontaktperson för vid vidareutveckling av deras hemsidor.

Vi arbetar uteslutande i WordPress och i WordPress-temat DIVI:

På Insign Webbyrå kommer du att få jobba i ett litet team i vårt kontor på vackra Tjörn, i Myggenäs direkt efter Tjörnbron, ca. 50 min norr om Göteborg. Du kommer med tiden att ansvara för hela projekt, från uppstartsmöte till färdig hemsida där du har löpande kontakt med kunden. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder så du kommer med tiden att skapa relationer med kunderna, bli deras kontaktperson och ansvara för utveckling av kundernas hemsidor.

Distansarbete:

Vårt kontor är navet för vår verksamhet, och vi ser det som huvudplatsen för vårt arbete. Hemarbete är inte standard hos oss, utan erbjuds som ett praktiskt komplement för situationer när det behövs. Vi tillhandahåller nödvändig utrustning för att våra anställda ska kunna skapa en effektiv arbetsmiljö även hemifrån, men det är tänkt som ett stöd snarare än en permanent lösning.

Meriterande kompetenser:

  • Erfarenhet av WordPress-temat DIVI
  • Kunskap inom WooCommerce och uppbyggnad av e-handel
  • Kunskaper inom API-integrationer
  • Känsla för modern grafisk design
  • Förmåga att driva projekt och god kommunikationsförmåga
  • Kunskap inom SEO, Google ads och Metas tjänster
  • Erfarenhet av att arbeta med Shopify

Är du intresserad av att växa med en liten men växande webbyrå där du får mycket eget ansvar?

Skicka ditt CV till johan@insign.se och märk ansökan med “CV”. Om du inte fått något svar inom ett par dagar, då kanske det hamnat i min skräppost, ring mig då på nr. 0737-78 70 20.

Vi ser fram emot att se dina tidigare arbeten, vilket är viktigt för att vi ska kunna bedöma dina grafiska färdigheter.

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar,
Johan Eriksson, VD på Insign Webbyrå