Vi på Insign kommer nu att ta krafttag för att få våra kunders hemsidor ännu snabbare.

Vi erbjuder att helt kostnadsfritt försöka få er sida att ladda betydligt snabbare och vi är tämligen säkra på att vi kommer lyckas. Om du tackar ja till detta så kommer vi att mäta sidans laddningshastighet, göra jobbet och sen mäta laddningshastigheten igen. Vi kontakter er därefter med före och efter resultat och förhoppningsvis så märker ni själva hur sidan laddas betydligt snabbare. Ifall ni inte är nöjda med resultatet eller helt enkelt inte känner ett behov av förändringen så behöver ni givetvis inte gå vidare med den.

Låter det bra? Svara på detta mailet så kör vi igång.

Att en hemsida ska vara snabb har nämligen blivit det allra hetaste. Google har mer och mer börjat ta sidans laddningshastighet i beaktning när de ska ranka hemsidor samt att besökarna idag är mer kräsna, laddar inte sidan snabbt så tappar man intresset och ”vänder i dörren”.

Vi har såklart alltid byggt våra hemsidor för att ladda snabbt men på senare tid har vi jobbat mycket med externa plugins/tillägg som komprimerar sidan ytterligare. Vi har testat flera olika, pratat med webbhotellen och branschfolk, läst i forum osv. Nu har vi hittat det bästa pluginet/tillägget och de optimala inställningarna. Pluginet heter WP-Rocket och har fullständigt sopat banan med allt annat vi provat.

Som alltid när man hittat det bästa så hör inte detta till gratisalternativen men det är väl värt sitt låga pris. Vi erbjuder en licens för 50kr/mån. Då lägger vi på det på ert befintliga avtal med oss. Det är ungefär vad det hade kostat om ni själva köpt licensen direkt av WP-Rocket, men då bjuder vi på arbetet och framtida uppdateringar i pluginet ingår i ert befintliga serviceavtal.