Vi vill tacka alla gamla och nya kunder för det fina samarbete vi haft i år.

Det har vart ett händelserikt 2019. Jag (Johan) har länge letat efter en kollega värdig det mina kunder förtjänar och i höstas blev det klart. Personalstyrkan ökade med 100% i augusti när Joakim Nilsson kom in som heltidsanställd i företaget. Joakim är den som får maskineriet att snurra. Det är han som har som morgonrutin att uppdatera alla kunders hemsidor och undersöka eventuella varningar eller felmeddelande som kommit under natten.

Julia Berndtsson har kommit tillbaka från sin mammaledighet och sitter också på vårt kontor från mån-torsdag. Hon samarbetar med Insign i egen regi. Det nya utvecklade samarbetet med Julia är nytt och är något vi kommer att skylta mer om inom kort. Men vi kan säga att det handlar om grafisk design, sociala medier osv… Kommunikation helt enkelt!

Tack vare personalförstärkningen så har vi i höst fått mer tid att höra av oss till kunder. Vi har ringt till alla kunder med serviceavtal angående SSL-certifikat samt cookies och GDPR info. Vi har även ”renoverat/gett ett ansiktslyft” åt flertalet äldre sidor. Vi kommer under 2020 att fortsätta höra av oss till våra kunder med serviceavtal.

Vi har i år börjat med video-support. Dvs. vi spelar in personliga support-filmer till våra kunder för deras egna hemsida. Perfekt för dom som inte uppdaterar sin hemsida så ofta.

På gång 2020

Snabba, säkra och stabila hemsidor!

Vi har tidigare inte lagt oss i så mycket om vilket webbhotell ni har. Det kommer alltid att vara frivilligt att ha sin hemsida på vilket webbhotell man vill men vi kommer i 2020 mer marknadsföra vår molnbaserade hosting lösning som vi har hos Siteground.com. Detta för att vi vill att våra kunder ska ha det bästa. Vi återkommer om detta.

Vi har precis startat en youtubekanal som än så länge endast har en video men tanken är att vi ska utöka med fler allmänna supportfilmer om sådant vi ofta får frågor om.

Vi får två praktikanter som avlöser varandra under första halvåret av 2020.

Vi har tagit fram en rad nya tjänster som kan kopplas till serviceavtalet och månadsrapporten. Vi kommer att kontakta er om detta. Det går att läsa om det här: www.insign.se/service

God Jul & Gott Nytt År önskar Insign AB!