Insign finns på YouTube för att underlätta för våra kunder.

Oftast är det enklare att lära saker sig genom att kolla på en video än att få det förklarat till sig via text eller samtal. Därför har vi startat upp en YouTube-kanal med videos som är relaterade till WordPress, temat DIVI, WooCommerce och andra tillägg och plugins som vi brukar använda på våra kunders hemsidor. Detta har vi gjort för att underlätta för er, för att ni enkelt ska kunna uppdatera ert minne precis när ni vill. Med en video kan ni enkelt följa stegen och därmed lära er i er egna takt.

Du hittar vår kanal här!

På vår kanal just nu hittar ni fem videos som förhoppningsvis besvarar det vi oftast får frågor om:

  • Grundutbildning i DIVI’s visuella konstruktionsverktyg / Visual Builder: Här visar vi grunderna WordPress-temat DIVI’s visuella redigerare/visual builder.
  • Det rätta sättet att klistra in text i DIVI’s visuella redigerare: I denna film visar vi hur man i WordPress-temat DIVI’s klistrar in text som oformaterad text i DIVI’s visuella redigerare.
  • Email subscribers (plugin/tillägg) introduktion: Utbildningsfilm för hur man arbetar i WordPress pluginet/tillägget Email subscribers.
  • Ändra bildstorlek & beskär bilder: Här visar vi hur man i WordPress ändrar bildstorlek samt beskär bilder.
  • Att länka text i visuella redigeraren: En film där vi visar hur man i WordPress-temat DIVI länkar text i främst textmodulen.

Det här är bara början, vi kommer att kontinuerligt fylla på med fler videos.

Nå vår YouTube-kanal enkelt nu och framöver

Du hittar vår kanal på YouTube genom att söka på Insign Webbyrå i sökfältet. Genom att spara länken till vår Youtube-kanal som favorit i din webbläsare kan du enkelt nå vår kanal. Har du ett konto på Youtube kan du även prenumerera på vår kanal och få upp våra nya videos i ditt flöde.