Hemsida till Tjörns Montessori – friskola i Klövedal

Kort om hemsidan:

Hemsida är byggd i WordPress och har en responsiv design, dvs. den anpassar sig efter olika skärmstorlekar och fungerar därför utmärkt i mobiltelefoner och läsplattor.

Utöver en inbjudande design så har vi även effektiviserat skolans administrativa arbete genom att byta ut fysiska papper mot formulär där föräldrar kan fylla i barnens vistelsetid under lov osv.
Vi har även ordnat en prenumerationslösning där föräldrar får ett mail när skolan publicerar veckans matsedel eller annan information kring verksamheten.

Vi hjälpte kunden att sätta upp Google my business och vi kunde efter bara några veckor se topplaceringar på Google från både hemsidan och Google my business sidan.

Om Tjörns Montessori:

Tjörns Montessoriskola är en friskola som ligger i Klövedal på Tjörn. Skolan/förskolan drivs som en ekonomisk förening. Samtidigt som de följer läroplanerna och skollagen använder de montessoripedagogiken som metod för att utbilda kompetenta, ansvarsfulla världsmedborgare som är nyfikna och fortsätter att: LEKA, LÄRA, LEVA

Besök hemsidan