google review partner

Få nya kunder med flest recensioner på Google

Visste du att den som har flest recensioner på Google kommer med stor sannolikhet att ligga överst, helt gratis. Det här är något alla företag borde nyttja, men få gör det.

Med smarta verktyg, rätt tänk och aktivt arbete hjälper vi er att få in omdömen från era kunder.

Digital kommunikation

Vill ni synas här på branschsökningar i ert närområde?

Varför Google?

Varför Google istället för andra omdömessajter?

Fördelen med att samla recensioner på Google jämfört med andra omdömessajter som Trustpilot och Reco är att det är gratis och att det är dessa omdömen som syns direkt på Google.

Google arbetar dock inte aktivt med att hjälpa er att få in recensioner och det är där vi kommer in i bilden.

Vad är det vi gör?

peter hernqvistpeter hernqvist
14:59 24 Nov 22
Väldigt bra och tillmötesgående byrå. Proffsiga! Rekommenderas!
Robert TobiassonRobert Tobiasson
19:43 12 Oct 22
Vi på Billdals Trafikskola är otroligt nöjda med hur vår hemsida utvecklats i fint samarbete med Johan och gänget på Insign. Deras verksamhet speglas av samma höga servicenivå som vi själva har och med den höga kvaliteten och tillgängligheten kan vi bara ge de bästa rekommendationerna!
Ellinor BjörnstrandEllinor Björnstrand
08:44 19 Aug 22
Väldigt proffsigt företag med trevliga och kunniga killar. Lätta att kommunicera med och snabba med bra lösningar. Riktigt nöjd med resultatet av vår nya hemsida 🙂 Ett extra stort tack till Joakim som har varit så extremt hjälpsam och lösningsorienterad!
Johan KarlssonJohan Karlsson
03:22 17 Jun 22
Fick ett väldigt proffsigt bemötande och En väldigt fin hemsida!Kan rekommendera Insign stark
Christopher AnderssonChristopher Andersson
08:01 18 May 22
Snabba lätta att ha o göra med grymt jobbat👍
Annie AdeskogAnnie Adeskog
09:05 12 May 22
Vi är jättenöjda med Insign och den hemsida de byggt upp för oss. Alltid bra service och otroligt kunniga i sitt arbete. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.
Eva SjögrenEva Sjögren
15:13 23 Mar 22
Är otroligt nöjd med upplägget och designen på min nya hemsida! Rekommenderar varmt gänget på Insign!
Åsa JohanssonÅsa Johansson
09:58 09 Mar 22
Insign är en grymt bra samarbetspartner. De är professionella, personliga och svarar alltid snabbt. De har alltid tid för alla mina frågor och funderingar kring allt från hemsidorna, SEO och google ads. Nu utökar vi vårt samarbete och det är på grund av deras kompetens och bemötande. Kan varmt rekommendera dem!
Pauline NorrhamnPauline Norrhamn
07:11 08 Mar 22
Proffsigt företag, som dessutom är väldigt bra på padel!
Jonas GottlanderJonas Gottlander
13:01 03 Mar 22
Vi på Casa Bygg tackar Insign för ett mycket bra jobb som dom har gjort för oss vi är supernöjda med allt.
Alexander NorbäckAlexander Norbäck
14:36 22 Feb 22
Vi är väldigt nöjda med vår nya hemsida och arbetet från alla på Insign, från start till mål. Tålmodiga och lyhörda med våra idéer men samtidigt tydliga på dom detaljer dom ansåg viktiga för det lyckade slutresultatet. Ser fram emot fortsatt samarbete.
Sanna BerglingSanna Bergling
10:15 07 Feb 22
Vi är mycket nöjda med Insign som SEO-samarbetspartner. Med stor kunskap, effektivt arbete och snabb kontakt har Insign hjälp oss att klättra i rankning på Google och ökat våra egna kunskaper om sökoptimering.
Eva OlofssonEva Olofsson
06:40 23 Dec 21
Vi har många års erfarenhet med Insign Webbyrå. Både Johan och Joakim är mycket proffsiga och man får alltid supersnabb hjälp.Julia som ansvarar för SEO och marknadsföring på sociala medier för oss har varit guld värd.
Eurotech ABEurotech AB
08:29 19 Mar 21
Vi på Eurotech AB har nu fått glädjen att arbeta med Joakim och Johan i några månader med att utveckla och lansera vår nya hemsida. Det har gått otroligt smidigt och vi är mycket nöjda med hur den nya sidan ser ut och fungerar.Insign har varit väldigt engagerade, lätta att ha kontakt med och lär gärna ut så att vi fått en bättre förståelse för vad hemsidan kan ge oss.Tack för den här sammarbetet!
Katharina EggelKatharina Eggel
10:13 22 Apr 20
Proffsiga med det dom gör och alltid snabb hjälp när man behöver!
Tribus ElkonsultTribus Elkonsult
13:49 06 Apr 20
Med lysande insikt kring design, enkel funktionalitet och kraftfulla verktyg levererar Insign på topp.Med lyhördhet kring våra önskemål och hur vi ville att hemsidan skulle användas har Insign levererat en portal som följer vårat varumärke.Insign har vart med oss från start. Inget tyder på att framtiden ser annorlunda ut.
Magnus GillandMagnus Gilland
09:39 06 Apr 20
När man arbetar med rätt människor så blir resultatet oftast det bästa!! När man arbetar med Insign så har man de förutsättningarna. Proffs med tydlig kommunikation som håller vad de lovar!Johan och Joakim med kollegor åtog sig uppdraget med att bygga vår hemsida med tillhörande webbshop. Vi hade som önskemål att allt skulle lira sömlöst. Synkning till bokföringsprogram, fraktbokningar med automatisk kontroll om kunden kan få hemleverans. Klarna som betalningslösning osv osv... Arbetet har naturligtvis inte varit lätt men Insign har under hela projektet tagit ett stort ansvar och löst de problem som dykt upp. Grafiskt tycker vi att sidan blev magisk! Och nu lirar allt som önskat! Levererat inom budget och inom tidplan!
Martin BryngelssonMartin Bryngelsson
09:33 06 Apr 20
Fantastiska att arbeta med, lyhörda, idérika och gav oss det stöd vi behövde, stort tack!
Marie SvärdMarie Svärd
14:40 28 Jan 20
Underbart med rätt samarbetspartners! Insign håller både oss och vår webbsida uppdaterade, kommunikationen löper smidigt och ledtiderna är fantastiskt korta. Vi är nöjda rakt igenom. Dessutom har de lärt oss hur vi kan hantera de enklaste förändringarna på hemsidan själva. På så vis blir allting extra snabbt och smidigt.
Andreas ElmeljungAndreas Elmeljung
07:45 12 Nov 19
Vi behövde en tydlig och lättnavigerad hemsida så att våra kunder snabbt kan navigera sig fram till rätt produkt och enkelt kunna göra en förfrågan.Resultatet blev långt över förväntan och vi har redan fått positiv feedback från kunder och leverantörer. Samarbetet med Insign har fungerat på bästa sätt, alltid snabb återkoppling och stor kompetens inom området. Jag kan varmt rekommendera Insign Webbyrå!
Eva RytterlundEva Rytterlund
13:36 22 Oct 19
Tusen Tack Johan & Julia för en fantastisk hjälp med Uppdaterad hemsidasamt presentations film, såå nöjdEva:)
Klädesholmen SeafoodKlädesholmen Seafood
04:59 18 Sep 19
Fantastiskt jobb med vår nya hemsida! Proffsigt utfört och med bra samarbete.
Sofia LamotteSofia Lamotte
10:31 14 Mar 19
Vi anlitade Insign och Johan för hjälp med design och uppbyggnad av hemsidan till vårt nystartade företag. Johan på insign fångade upp våra tankar och idéer och kombinerade det med sin egen expertis vilket gav oss ett resultat som vi är väldigt nöjda med. Johan har hela tiden varit tillgänglig då vi bollat idéer och velat göra ändringar under vägen. Vi är mycket nöjda med resultatet och ger Insign våra varmaste rekommendationer.
js_loader

Vi ser till att era recensioner automatiskt integreras på er hemsida och vi plockar manuellt bort omdömen som vi inte vill visa på hemsidan.

smarta formulär

Vi svarar på alla recensioner. Om en recension kräver ett mer specifikt svar så kontaktar vi er för att skräddarsy ett bra svar.

Tänk på att ett bra svar på ett negativt omdöme kan bli en positivt sak.

smarta formulär
smarta formulär

Vi gör det enkelt och tydligt för era kunder att lämna omdömen.

I er digitala kommunikation ska det finnas länk och uppmaning om att lämna omdöme. Med en automatiserad lösning kan vi återkoppla till era kunder med förfrågan om att lämna omdöme. Återkopplingsmail eller SMS från stora företag ignoreras ofta men för mindre företag anses det vara proffesionellt.

smarta formulär

Mer aktivt arbete för att driva in recensioner.

Det finns flera sätt att mer aktivt driva in fler recensioner. Erbjudanden, automatiska SMS, sociala medier, nyhetsbrev, mun till mun osv. Vi hjälper er hitta sätten som passar er.

smarta formulär

Vad kostar det?

Recensioner på Google får man genom Google my business som är helt gratis. Vår tjänst bygger på att med smarta verktyg, rätt tänk och aktivt arbete hjälpa er att få in omdömen från era kunder samt svara på dom.

Google review partner

Aktivt arbete

595 kr/mån*

5

Vi ser till att era recensioner integreras snyggt på er hemsida och vi plockar manuellt bort omdömen som vi inte vill visa på hemsidan.

5

Vi svarar på alla recensioner. Om en recension kräver ett mer specifikt svar så kontaktar vi er för att skräddarsy ett bra svar.

5

Vi gör det enkelt och tydligt för era kunder att lämna omdömen.

5

Mer aktivt arbete för att driva in recensioner. Vi hjälper er hitta sätten som passar er.

*Priset är baserat på ett normalt inflöde av nya omdömen anpassat för mindre företag. För större företag är priset enligt ök.

Google review partner

Smart uppföljning

150 kr/mån

5

Skicka enkelt och automatiserat personliga uppföljningsmail till kunderna som uppmanar till att lämna en recension. 

Ingen begräsning om antal uppföljningsmail.

Hör av dig om du önskar en demo-visning av verktyget.

Tilläggstjänst

SMS uppföljning

+50 kr/mån*

5

Som ett komplement till verktyget för smart uppföljning så kan man istället för mail skicka ett kortare personligt meddelande på SMS där man uppmanar kunden till att lämna en recension.

*Priset baseras på upp till 50 sms per månad.

Hör av dig om du önskar en demo-visning av verktyget.

Bra recensioner är viktigt, bra svar är minst lika viktigt.

Ett eventuellt dålig recension kan vändas till något positivt med ett bra svar.

Vanliga frågor & svar

INGET
Har jag en egen kontaktperson?

Julia hos är är er kontaktperson för den här tjänsten. Det är hon som svarar på alla recensioner och håller kontakten med er för att få in fler och fler recensioner vilken i sin tur ska leda till att ni rankar på förstasidan när personer googlar främst er bransch + ort. Även Johan på Insign är insatt i tjänsten och är er sekundära kontaktperson.

Tar ni in fler kunder i samma bransch?

Vi försöker att inte ta in fler kunder i samma bransch i samma stad eller kommun. Det är dock från fall till fall då vissa företag arbetar över flera kommuner och täcker flera olika branscher. Det är även skillnad på Storstockholm och Grums kommun.

Vi försöker helt enkelt kolla med våra kunder innan så att vi inte trampar någon på tårna.

Exempel där vi inte tar in två kunder:

Naprapatcentrum Uddevalla

Naprapat Anna i Uddevalla

Dessa är direkta konkurrenter i en mindre stad.

Exempel där vi tar in två kunder:

Naprapatcentrum Uddevalla

Hälsokliniken i Uddevalla

Hälsokliniken jobbar med främst massage och osteopati vilket kan konkurrera med naprapati men vi anser att det inte är samma tjänst.

Kan jag inte ta hand om detta själv istället?

Insign har byggt hemsidor sedan starten 2002 och vi har aldrig haft en kund som har engagerat sig i recensioner på Google trots att vi ofta påtalar vilket otroligt värde det har. Företagen behöver hjälp med detta och det är därför vi tagit fram den här tjänsten. Vi har dessutom tagit fram en strategi och smarta verktyg som hade varit svårt för den vanlige småföretagaren att göra och hinna med.

Svaret på frågan är: Teoretiskt sätt ja, men det är nästan ingen som gör det. Vi vet bolag som gör det framgångsrikt, Insign AB själva är ett av dom. Vi är den webbyrån i Sverige som har flest omdömen på Google.

Lämpar sig tjänsten för alla företag?

Recensionerna syns främst när man Googlar ert företagsnamn eller er bransch. 

Att ranka som nummer 1 på Google med flest och bäst recensioner när någon googlar ”elektriker uddevalla” är extremt värdefullt för en elektriker i Uddevalla.

Driver du däremot ett pappersbruk i Lilla-Edet så finns det bara en och tjänsten blir då inte lika värdefull även om det såklart finns ett stort värde med många recensioner och att det ser profesionellt ut att man svarat på alla recensioner.

Kan man ta bort dåliga omdömen?

Vi tar manuellt bort dåliga recensioner så att de inte visas på er hemsida genom den automatiska synkning av omdömen som vi eventuellt lagt in på er hemsida.

Vi kan inte ta bort recensioner från Google (Google my business) bara för att du inte gillar dom, även om vi hade velat det. Men vi kan begära att recensioner ska tas bort om de bryter mot Googles policyer. Det är dock ofta svårbevisat.

Googles policy för recensioner

Hur ofta arbetar ni för oss?

Effekten av vårt arbete syns flera gånger varje dag i er digitala kommunikation. Det manuella arbetet sker minst en gång per månad. Exempel på manuellt arbete är:
– Svara på recensioner
– Om en recension kräver ett mer specifikt svar så kontaktar vi er för att skräddarsy ett bra svar.
– Vi tar bort eventuella dåliga recensioner från synkningen på er hemsida.
– Vi arbetar aktivit i kommunkationen med er för att hitta andra väger för att dra in recensioner.

Även Julia som är den som är er kontaktperson kommer att få notiser om omdömen och försöker att vara snabb på att kontakta er vid mer akuta ärenden som exempelvis en dålig recension.

Om jag säger upp samarbetet, försvinner recensionerna då?

Säger ni upp samarbetet med oss så har ni kvar era recensioner. Recensonerna är en del av ert Google my business konto som ni själva är ägare av.

Medan samarbetet pågår så undviker vi att ta in fler kunder i samma bransch och stad/kommun som er.

Avslutas samarbetet så kan vi alltså ta in en ny kund i samma bransch och i samma stad/kommun som er och hjälpa dom på samma sätt som vi hjälpte er.

Ska vi börja med ett samtal?

Vi visar gärna hur vi kan hjälpa er att synas på Google.

Vill du veta mer om hur man bär sig åt för att synas på google?

På vår sida Konsten att synas på Google har vi skrivit om vad man bör tänka på för att få bra placeringar på Google.

Faktum är att vi gjorde den här sidan mest för att kunna visa vår egen kompetens. Sidan rankar nämligen topp fem på sökfrasen: synas på google.

Till sidan Synas på Google

Vill du betala för att synas med Google Ads?

Google Ads är de sökträffarna på Google som lägger sig högst upp. Dessa är betalda annonser och inleds med texten: Annons.

Den här tjänsten är för er som vill annonsera på Google, men vill att någon annan tar hand om det samtidigt som det inte får kosta skjortan.

Läs mer om vår Google Ads tjänst